Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Csengőhangok.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Csengőhangok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csengohangok.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ingyen letöltés

Ingyen letöltés

Lehet élni GPS navigáció nélkül is, csak egy kicsit macerásabb... Töltsd le most ingyen a Nokia saját navigációs rendszerét! Teljes Magyarország, vagy akár teljes Európa térkép folyamatos frissítéssel. Ami a legvonzóbb az egészben, nem kell venned GPS készüléket!

Minden ami online

Minden ami online

Kézzel válogatott online játékok ingyen. Minőségi ingyenes játékok várnak ezen az oldalon. Kattints ide a játékokért! Magyarország legnagyobb online film adatázisa,itt minden nap premier filmek várnak rád. Az Online Tudakozó segítségével az előfizetők neve és telefonszáma alapján tud keresni, az oldalon látható mezők kitöltésével.

RSS-t használó oldalak

RSS-t használó oldalak

Az RSS webes együttműködésre szolgáló XML állományformátumok családja, mely megkíméli a felhasználókat attól, hogy az ilyen megoldást használó weboldalakat rendszeresen kelljen látogatniuk az új tartalom ellenőrzése miatt, vagy levélben kelljen értesítést kapniuk erről. Egy feed-olvasóként vagy aggregátorként ismert program képes ellenőrizni az RSS-t használó weboldalakat a felhasználó helyett és képes megjeleníteni a frissített cikkeket. (Például a csak hetente-havonta frissülő, de egyébként érdekes blogokat nem kell minden nap meglátogatni, hogy van-e rajtuk új poszt, ha van, akkor az megjelenik a feed-olvasóban.)

Videó

Videó

A videoklip (a video- előtag és az angol clip kivágás, lecsípés, csipet szavakból) videón történő terjesztésre és televíziós sugárzásra készített rövidfilm, egy zeneszám vizuális megjelenítési formája. Számos változata ismeretes a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, különféle vizuális és elektronikus effektusok, valamint a helyszínek változatossága folytán. A videoklipek készülhetnek természetes helyszíneken, illetve filmstúdióban is. A modern videoklipek már számítógépes technikával készülnek, így az elektronikus és vizuális effektusok sokféleségével találkozhatunk.

Tuti menü