Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csengőhang Szolgáltatók képes leírás - Csengőhangok.tlap.hu
részletek »

Csengőhang Szolgáltatók - Csengőhangok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csengohangok.tlap.hu » Csengőhang Szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 15 db
Csengőhang Letöltés

Csengőhang Letöltés

Válassz ki a kedvenc csengőhangodat és töltsd le mobilodra. Legyen egyedi a csengőhangod most. Egypár ízelítő a kínálatból: Poker Face - Lady GaGa, Cuki Vaki - Büdi, Szívemből Szól - Snufi, Honey Honey - ABBA, Riszalom, ugyis-ugyis (Madagaszkar) - Valogatas, Hot N Cold - Katy Perry.

Csengőhangok - Hajdú Online

Csengőhangok - Hajdú Online

Elképzelhető, hogy telefonodon az SMS-ek tárhelye megtelt. Törölj ki egy-két SMS-t a már meglevők közül, és telefonod pár percen belül fogadja a válasz SMS-t. Ha ez után sem érkezett meg, akkor egy e-mail-t kell csak írni az ugyfelszolgalat kukac sztarsms pont hu címre, amiben leírod a telefonod típusát, telefonszámodat és hogy milyen tartalmat rendeltél meg és kollégáink maximum 48 órán belül elküldik neked a letöltéshez szükséges címet.

Csengőhangok és játékok

Csengőhangok és játékok

Csengőhangot, játékot keresel ? Oldalainkról mindig letöltheted a legfrissebb mobil tartalmakat. Ha csengőhangot, mobil játékot, zenéket vagy logót esetleg mobil témákat szeretnél letölteni, nálunk jó helyen jársz.Ha megtalálod a számodra tetsző mobil tartalmat, csak add meg a mobilszámod és mi azonnal elküldjük a választott tartalmat...

Euro GSM

Euro GSM

Kedves Vásárló! Ön a megrendelés befejeztével a Ptk. szerinti, jogilag érvényes vételi ajánlatot tesz. Ezzel az internetes tranzakciót követően Ön köteles átvenni a terméket és kifizetni vételárát. Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Free Ringtones

Free Ringtones

Free ringtones for your cell phone. Download free mp3 ringtones. Are you looking for free ringtones ? On our site you can find, choose and download free ringtone or it can be sent to your phone. Choose from thousands of great free mp3 ringtones. We always have the newest chart tones for free for our visitors. We update our ringtones with new hits. Free Ringtones, Free Mp3 ringtones for all mobile and cell phones.

Ingyen csengőhang letöltés

Ingyen csengőhang letöltés

A mai mobiltelefonok már lehetővé teszik, hogy mp3 zenei fájlokat állítsunk be csengőhangnak. Ezek már valóban úgy szólnak mint az eredeti zenék. (Sean Kingston Kanye West, Rihanna, South Park, 50 Cent, Avril Lavigne, Akon, Ludacris, Metallica, 2Pac, Aaliyah, Nickelback, Led Zeppeli, Nelly Furtado) Töltsd le a legújabb zenéket csengőhangként.

Ingyen csengőhangok

Ingyen csengőhangok

Az ingyen csengőhangok oldalán található tartalmak az interneten bárhol fellelhető nem jogvédett tartalmak, így azokat jogi következmények nélkül felhasználhatod bármikor! Az oldalon található média tartalmak letöltéséhez kattints jobb klikkel az adott tartalomra és válaszd a mentés másként opciót! A letöltött mobilos tartalmakat adatkábel, bluetooth vagy infra segítségével tudod feltölteni mobil készülékedre!

Mobilstuff hangok

Mobilstuff hangok

1. Fogadott emeltdíjas előfizetéses szolgáltatás, Pannon, T-Mobile és Vodafone ügyfelek számára. Válaszd ki a Neked tetsző polifónikus csengőhangot és küldd el a kódját a 1792-re! 2. A válaszban megérkezett könyvjelzőre vagy hírszolgáltatói üzenetre rákattintva WAP felületen keresztül töltsd le a polifónikus csengőhangot. 3. Mentsd el a letöltött tartalmat a telefonodba!

MobilZóna

MobilZóna

MobilZóna - ahol a hírek, szolgáltatások, tipusok, leírások, logóküldés egy helyen van. Anno megkérdeztem a látogatóimat, hogy milyen gyors a MobilZóna... Most, így a szerver áthelyezést követően ismét látogatóim válaszát várom, hogy érdemes volt-e!

Hirdetés
MrTones

MrTones

Free Ringtones for Composer, SMS Ringtones, Polyphonic Ringtones, Logos, Picture MSGS, Colour Backgrounds, Mobile Wallpapers. Mobile ringtones and other stuff for Nokia, Siemens, Samsung, Motorola, Sony Ericsson, Sagem, LG, Sendo, Nec, Alcetel, Panasonic, Sharp. Discover ringtones and logos service by MrTones!

TextBoy

TextBoy

Többszólamú csengőhangnál és színes háttérképnél küldd el a kiválasztott csengőhang vagy színes háttérkép számát, valamint mobilod típusának első két betűjét is. Ne fizess sokat! Lépj be a TextBoy Klubba és minden sokkal olcsóbban tölthetsz le!

Valódi csengőhangok

Valódi csengőhangok

Nincs más dolgod, csak küldd a kiválasztott szám címe alatt látható kódot SMS-ben a 1785-ös számra! (Figyelj a szóközre a 'zene' és a kódszám közt!) A szolgáltatás ára 400 Ft+áfa. Aktív WAP hozzáférés szükséges! Válaszként SMS-ben kapsz egy WAP linket, melyre kattintva letöltheted a csengőhangot. Támogatott készülékek listájához kattints ide. Ha letöltésed nem sikerült hívd az oldalon lévő ügyfélszolgálati telefonszámot.

Vanabi dallamok

Vanabi dallamok

A Vanabi egy Vodafone, T-Mobile és Pannon előfizetők számára elérhető előfizetéses szolgáltatás. A szolgáltatás aktiválásával polifónikus csengőhangok, realtone csengőhangok, videó csengőhangok, hangeffektek, háttérképek, animációk, telefon témák és JAVA játékok tölthetőek le a mobilodra.

Vicces csengőhangok

Vicces csengőhangok

A weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

Zenemagazin

Zenemagazin

A csengőhangok az utóbbi évtizedben hatalmas fejlődésen mentek át. Az egyszerű hangoktól eljutottunk az egyszólamú dallamokig, majd a polifonikus csengőhangokon át egészen a mai modern mp3 csengőhangokig. Ma már szinte percek alatt állíthatunk elő telefonunkra különböző csengéseket, így semmi sem lehet akadálya annak, hogy készülékünk kedvenc zenénkkel vagy idézetünkkel figyelmeztessen minket a bejövő hívásra.

Tuti menü