Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csengőhangos Fórumok képes leírás - Csengőhangok.tlap.hu
részletek »

Csengőhangos Fórumok - Csengőhangok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csengohangok.tlap.hu » Csengőhangos Fórumok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Csengőhang letöltés csapdái

Csengőhang letöltés csapdái

Érdekes, értékes cikk! Csak egy kis ízelítő: 'Nem sok jóra számíthatnak azok, akik mobilcsengőhang-letöltésre adják fejüket és pénzüket. Átvert ügyfelek, gátlástalan, pénzéhes tartalomszolgáltatók és tehetetlen hivatalok - íme a csengőhang-biznisz mérlege. A trükk: A tartalomszolgáltatók trükkje egészen egyszerű. Gyanútlan ügyfelük egy sms-t küld a hirdetésben közölt telefonszámra, úgy gondolván, hogy ezzel csupán egyetlen, a tartalomszolgáltató kínálati listájából kiválasztott csengőhangot rendelt meg.

Csengőhangok és a mobil

Csengőhangok és a mobil

Az Index csengőhangokkal foglalkozó fóruma. Egy kis ízelítő belőle: No, ma én is elvittem a recsegő telefonom a Pólusban lévő Nokia szervizbe. 1,5 óra alatt garanciába szó nélkül megcsinálták. Viszont 'elkeserített' a szervizes, mert állítólag elég rossz telefonunk van. Mármint sok a gond vele. Remélem nekem ezután sem lesz több bajom, mint eddig, mert eddig csak ez a hangszórórecsegés jött elő.

Ingyen letölthető csengőhangok

Ingyen letölthető csengőhangok

Segítséget kérek! Feleségemnek van egy Samsung SGH-X100-as telefonja amin van egy csengőhang 'arabeszk'. Szeretnem rátölteni az új telefonjára ami egy Nokia 6303-as.Sajnos a régi telefonról nem tudom letölteni s az interneten nem találom. Ha valakinek megvan, küldje el az e-mail címre, vagy tegye ide fel, hogy le tudjam tölteni. Köszönöm.

Iphonera csengőhang másolás

Iphonera csengőhang másolás

Van rajta egyáltalán valami adatátviteli eszköz? Bluetooth, Infra, Adatkábel? Esetleg net-ről letölteni? Ha valamelyik magyar szolgáltatónál vetted (mondjuk Vodafone, vagy Tré), akkor jellemző, hogy DRM korlátozás van rajta és csak a Jambás fizetős csengőhangokat tudod letölteni, ami DRM védelemmel van ellátva.

Kinek mi a csengőhangja?

Kinek mi a csengőhangja?

Amikor a tömegközepén megszólal a telefonom, akkor a körülöttem lévők össze szoktak nézni, mert olyan jó csengőhangom van. Online PC-s és konzol játékmagazin a legfrissebb hírekkel, előzetesekkel és ismertetőkkel a számítástechnika világából.

Nokia csengőhang konvertálás

Nokia csengőhang konvertálás

Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy egy 2-3 perces mp3 számnak mennyi az a legkisebb helyfoglalása(HÁNY MB?) amikor még elég jó minőségben szól? Ha lehet kisebbre konvertálni akkor hogyan és mivel (teljesen laikus vagyok) lehet átkonvertálni kisebb méretűre? 2-3 MB-nál kisebbre számítsak, ilyen hosszú számnál? a telefonomra szeretnék rakni zenét, és ezért szeretném, hogy kisebb méretű legyen!

Tuti menü