Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csengőhangok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Csengőhangok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: csengohangok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
1 klikk a konvertáláshoz

1 klikk a konvertáláshoz

Convert any of your audio files and CD tracks to compact-sized WAV, MP3, MMF, AMR, QCP ringtones for your mobile phone. All you need to do is to select audio files directly in 'My computer' or Windows Explorer and right-click to convert them to polyphonic tones. You can select whole song, CD track or any fragment you like to convert.

100 Ingyen Csengőhang

100 Ingyen Csengőhang

Ahol találsz ingyen játékot, ingyen programot, ingyen képeket és természetesen további ingyen csengőhang is található! Alcatel, Motorola, Nokia, Samsung, Sharp, Siemens, Sony - Ericsson, Ericsson, Panasonic, Phillips, Sagem telefonokkal kompatibilisek az ingyenes csengőhangok!

12 új dögös csengőhang

12 új dögös csengőhang

Red Hot Chili Peppers, Las Ketchup, Eminem, Shakira, Tiziano Ferro, Eiffel 65, Holly Valance, Mission Impossible ingyen letölthető csengőhangokat találtam egy nem túl szép, de annál hasznosabb oldalon, természetesen ingyen letölthetőek.

3 az 1-ben

3 az 1-ben

A mobiltartalmak adásvétele manapság az egyik legjobb üzlet a Földön - üröm az örömben, hogy a kiszemelt, egyedi csengőhang a legtöbb esetben bizony nem adja magát ingyen. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen a szolgáltató ebből él, ráadásul a felhasznált dalok után jogdíjat kell fizetni.

A jövő: kulcs helyett mobiltelefon

A jövő: kulcs helyett mobiltelefon

A most indított teszt azt vizsgálja, hogy a telefonokba épített NFC technológia milyen lehetőségeket rejt magában, mennyire egyszerű vagy bonyolult használni. A stockholmi Clarion Hotelben a svéd Assa Abloy AB, az elektronikus zárak piacvezető vállalata a héten távközlési cégek közreműködésével (köztük van a TeliaSonera is) elindított egy pilot projektet, melynek keretében a kiválasztott vendégek mobiltelefonjukkal nyithatják-zárhatják szobáikat.

A kamerás telefonok legújabb királyai

A kamerás telefonok legújabb királyai

A Japán mobiltelefon piac rendszerint megelőzi az európait, melynek ékes bizonyítékai az új NTT DoCoMo készülékek, melyekhez képest az európai kamerás mobilok elég szerény képességekkel rendelkeznek. Az LG új L-03C modellje, 12 megapixeles CCD érzékelővel valamint 3x optikai zoom képes Pentax optikával rendelkezik. A készülék természetesen Xenon vakut is kapott és 720p minőségű video felvételre képes. Maga a telefon kialakítása inkább hasonlít egy kompakt fényképezőgépre, ám ez mindössze egy tudatos design fogás, hiszen az L-03C egy valódi telefonról beszélünk annak minden szükséges funkcionalitásával és maximálisan 5.7 Mbps letöltési és 2 Mbps feltöltési sebességgel.

A legegyszerűbb csengőhangletöltés - magyar újítás

A legegyszerűbb csengőhangletöltés - magyar újítás

Világszinten is egyedülálló találmánnyal rukkolt elő egy magyar cég, mely nagyban javíthat a könnyűzeni élet szereplőinek az elmúlt években igencsak nehézzé vált helyzetén. A zenészek munkáját ugyanis nagyban nehezíti az, hogy a kalózlemezek, és a file-cserélő oldalakon történő dalletöltések után nem illeti meg őket jogdíj, ezért munkájuk anyagi ellentételezése az elmúlt években jelentősen csökkent, így több zenekar, előadó, szerző megélhetése került veszélybe.

A Panasonic visszatér a mobilpiacra

A Panasonic visszatér a mobilpiacra

A neves japán gyártó igen komoly lépésre határozta el magát - hamarosan újra találkozhatunk majd Panasonic mobilokkal. A Panasonic mobiltelefonok jó néhány éven keresztül jelen voltak a hazai kereskedések polcain, aztán 2006-ban született egy döntés, mely szerint a vállalat felhagy a mobilok gyártásával. Egész pontosan az történt, hogy a Panasonic kivonult a világpiacról, és mobiljait csakis a számára hazai, japán piacra tartogatta.

Alkoss egyedit

Alkoss egyedit

Coding Workshop Ringtone Converter is a software program for both Microsoft Windows and Apple Mac systems that allows you to add new ringtones to your mobile phone without the need for cables or expensive premium rate SMS services.

Hirdetés
Apple mobil tesztek

Apple mobil tesztek

Az Apple mobil tesztek áttanulmányozásával a felhasználók még azelőtt informálódhatnak a választott Apple mobiltelefon előnyös tulajdonságiról és hátrányairól, hogy a vonatkozó Apple mobiltelefont ténylegesen megvásárolnák. Reményeink szerint a Apple mobil tesztek által egyre több felhasználó válik elégedetté majd a megvett Apple mobiltelefonnal.

AV Converter

AV Converter

Legyen egy szuper jó saját készítésű csengőhangod. Mobile Ringtone Converter 2.3- Powerful function for editing wav form, convert/mix multiple tracks to mobile ringtone format MP3, OGG, AMR, MMF, AMRWB+, WAV.

Bikicsunáj csengőhang

Bikicsunáj csengőhang

Unatkoztunk címszóval került fel az indavideo.hu oldalra L∓kreációja. Érdemes megnézni a klipet, furcsa érzés lesz úrrá rajtunk, mivel annyira élethű a vágás, hogy összeolvad az angol és a 'magyar' szöveg, néhány lejátszás után már nem tudunk különbséget tenni az eredeti és a megasztáros változat között.

Csengődallam Letöltés

Csengődallam Letöltés

Ingyen letölthető és meghallgatható saját szerkesztésű csengőhangok a mobilodra. Ingyen letölthető saját szerkesztésű csengőhangok mobilodra nagyszerű dolog lehet aki ért hozzá. Hallgasd meg a legjobb monophonikus vagy polyphonikus csengőhangokat, vagy keresd meg a kedvenced és töltsd le ingyen a mobilodra.

Csengőhang kategória választó

Csengőhang kategória választó

Ingyenes háttérkép és mp3 csengőhang letöltés regisztráció nélkül. Minden ingyen. Unod már a mobilod csengőhangját? Itt kategorizálva megtalálod a legújabb csengőhangokat amiket hetente frissítünk. Rengeteg külföldi és magyar csengődallamok közül választhatsz. Videoklipet és zenét is lehet telefonodra letölteni.

csengőhang letöltés

csengőhang letöltés

A zene letöltés megkezdéséhez MP3 formátumban keresd meg a youtube oldalon kedvenc videóklipped és másold ki a böngészőből a címét ilyen formában majd illeszd be ide és klikk a letöltés gombra. Eztán ha betöltött klikkelj a Download MP3-ra, majd a bejövő oldalon újra. Ekkor letöltődik a gépedre MP3 formátumban. Cserében támogasd az oldalt azzal, hogy megosztod közösségi portálodon. Jó töltögetést

Csengőhang Letöltés

Csengőhang Letöltés

Válassz ki a kedvenc csengőhangodat és töltsd le mobilodra. Legyen egyedi a csengőhangod most. Egypár ízelítő a kínálatból: Poker Face - Lady GaGa, Cuki Vaki - Büdi, Szívemből Szól - Snufi, Honey Honey - ABBA, Riszalom, ugyis-ugyis (Madagaszkar) - Valogatas, Hot N Cold - Katy Perry.

Csengőhang letöltés csapdái

Csengőhang letöltés csapdái

Érdekes, értékes cikk! Csak egy kis ízelítő: 'Nem sok jóra számíthatnak azok, akik mobilcsengőhang-letöltésre adják fejüket és pénzüket. Átvert ügyfelek, gátlástalan, pénzéhes tartalomszolgáltatók és tehetetlen hivatalok - íme a csengőhang-biznisz mérlege. A trükk: A tartalomszolgáltatók trükkje egészen egyszerű. Gyanútlan ügyfelük egy sms-t küld a hirdetésben közölt telefonszámra, úgy gondolván, hogy ezzel csupán egyetlen, a tartalomszolgáltató kínálati listájából kiválasztott csengőhangot rendelt meg.

Tuti menü