Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csengőhangok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Mobilguru - Ringtones [4. oldal]
részletek »

Csengőhangok képes leírás: Mobilguru - Ringtones [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: csengohangok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Mobilguru

Mobilguru

A koreai gyártó ismét nagyot alkotott, de ezúttal sem a fizikai méretekre kell asszociálni. A készülék neve, a 'Soul' (lélek) egy szójáték, mely a 'The Spirit of Ultra' kifejezésből ered. A készülék karcsú fémburkolata minimalista eleganciát sugároz, miközben a kezelőfelület már a jövőt idézi. A navigációs szerv egy önálló életet élő érintőkijelző, mely mindig az aktuális menüpontokhoz igazodva teszi rendkívül egyszerűvé a készülék használatát.

Mobilstuff hangok

Mobilstuff hangok

1. Fogadott emeltdíjas előfizetéses szolgáltatás, Pannon, T-Mobile és Vodafone ügyfelek számára. Válaszd ki a Neked tetsző polifónikus csengőhangot és küldd el a kódját a 1792-re! 2. A válaszban megérkezett könyvjelzőre vagy hírszolgáltatói üzenetre rákattintva WAP felületen keresztül töltsd le a polifónikus csengőhangot. 3. Mentsd el a letöltött tartalmat a telefonodba!

Mobiltelefon háromszáz forintért

Mobiltelefon háromszáz forintért

Már háromszáz forintnak megfelelő valutáért is lehet mobiltelefont vásárolni külföldön, s ez nem más, mint az Alcatel készüléke, az OT-209. Az Alcatel OT-209 a világ alighanem legolcsóbb mobiltelefonja. A piaci verseny és a technika fejlődése lehetővé teszi, hogy egy egyszerű készüléket megérje ilyen potom összegért is árusítani.

Mobiltelefon már nyolcvan éve is volt

Mobiltelefon már nyolcvan éve is volt

Lehet, hogy volt mobiltelefon már nyolcvan évvel ezelőtt is: Charlie Chaplin A cirkusz című filmjének premierjéről készült egy reklámfilm, s ebben egy idős hölgy szakasztott úgy néz ki, mint aki mobiltelefonon beszél....

Mobiltelefonos időutazó bukkant fel

Mobiltelefonos időutazó bukkant fel

Charlie Chaplin egy 1928-as filmjének, A cirkusznak egy extrákkal teli DVD-jén feltűnik egy feketeruhás nő, aki úgy tesz, mintha mobilon telefonálna. Ez elég volt ahhoz, hogy sokan arra gondoljanak, időutazó bukkant fel a 82 évvel ezelőtt forgatott moziban.

MobilZóna

MobilZóna

MobilZóna - ahol a hírek, szolgáltatások, tipusok, leírások, logóküldés egy helyen van. Anno megkérdeztem a látogatóimat, hogy milyen gyors a MobilZóna... Most, így a szerver áthelyezést követően ismét látogatóim válaszát várom, hogy érdemes volt-e!

Modern mobilos átverések

Modern mobilos átverések

Egyre több olyan tartalom és ajánlat érhető el mobiltelefonon keresztül (játék, képek, videók, chatszobák, blogok), ahol a hasznos, érdekes, szórakoztató szolgáltatások között a kiskorú felhasználók nem kívánt tartalmakkal, a szülők pedig nem kívánt költségekkel szembesülhetnek. - Éppen ezért fontos, hogy a megfelelő, tudatos mobiltelefon használat alapvető szabályaival a T-Mobile előfizetői is tisztában legyenek - figyelmeztet Balla Kálmán, a Magyar Telekom kommunikációs szakértője.

MP3 konvertáló

MP3 konvertáló

Joy RingTone Converter enables you to create your own ringtones by converting your MP3, WAVE files and CD tracks to the most common Ringtone format, including MMF, AMR, MP3, MIDI, WAV, AAC, 3GP and MP4. The contained CD Ripper extracts digital audio CD tracks to audio formats of WAV and MP3 with excellent output quality and high ripping speed, and the MP3 Compressor can reduce the size of MP3 files by 30%-70%, save valuable space for your Mobile Phone. M

MP3-ból csengőhang

MP3-ból csengőhang

Mp3 to ringtone (pro,gold) is a ringtone converter, it can create ringtones by converting the popular compressed audio formats (.mp3,.wav) to ringtone format(.m4r,.mmf,.amr,.mp3,.wav, .qcp) and send them to your cell phone. You can convert mp3 Audio CD to mmf,amr,qcp,wav,mp3 ringtone format.

Hirdetés
Mp3letöltesingyen

Mp3letöltesingyen

A 'mobilfanok' kedvükre csemegézhetnek az sms és csengőhangok, között, amiket természetesen ingyen le is tölthetnek. Ezen az oldalon mp3 tartalmakat találsz. Zenéket, csengőhangokat, jelzőhangokat a mobilodra. Reméljük hasznosnak találod ezt az mp3 gyűjteményt és visszatérő látogatónk leszel.

MrTones

MrTones

Free Ringtones for Composer, SMS Ringtones, Polyphonic Ringtones, Logos, Picture MSGS, Colour Backgrounds, Mobile Wallpapers. Mobile ringtones and other stuff for Nokia, Siemens, Samsung, Motorola, Sony Ericsson, Sagem, LG, Sendo, Nec, Alcetel, Panasonic, Sharp. Discover ringtones and logos service by MrTones!

Nokia csengőhang konvertálás

Nokia csengőhang konvertálás

Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy egy 2-3 perces mp3 számnak mennyi az a legkisebb helyfoglalása(HÁNY MB?) amikor még elég jó minőségben szól? Ha lehet kisebbre konvertálni akkor hogyan és mivel (teljesen laikus vagyok) lehet átkonvertálni kisebb méretűre? 2-3 MB-nál kisebbre számítsak, ilyen hosszú számnál? a telefonomra szeretnék rakni zenét, és ezért szeretném, hogy kisebb méretű legyen!

Nokia tovább tuningolja az N8 kameráját

Nokia tovább tuningolja az N8 kameráját

Nem túlzás azt állítani, hogy jelen pillanatban a piacon kapható összes mobiltelefon közül a Nokia N8 rendelkezik a legprofibb kamerával, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne csiszolgatni rajta még egy kicsit. Damian Dinning az az ember, akinél vélhetően senki sem tud többet a Nokia N8 digitális fényképezőgép moduljáról, lévén, hogy ő vezette és vezeti az ezzel kapcsolatos fejlesztéseket. Dinning a napokban azt nyilatkozta, hogy az N8 piacra kerülésével nem ér véget a készülék kamerájának fejlesztése: bár részleteket nem kívánt elárulni, annyit azért elmondott, hogy a felhasználói visszajelzésekre alapozva a jövőben is várhatók még fejlesztések e tekintetben.

Poli csengőhang letöltés

Poli csengőhang letöltés

Unod már a telefonod csengőhangját? Szeretnél egy új operátorlogót, színes háttérképet, JAVA játékot vagy egy képüzenetet? Itt mindent megtalálsz, mi szemnek, fülnek és mobilnak ingere! Sőt, egy hangos üzenettel felköszöntheted vagy akár megtréfálhatod barátaidat, ismerőseidet, ellenségeidet!

Ringtones Direct

Ringtones Direct

Thank you for downloading MP3 To Ringtone Gold. Convert mp3 to amr,mmf,wav and mp3 ringtones. This is a trial version of MP3 To Ringtone Gold. This download is provided to you free of charge. Szerezd be őket kedvező áron.

Ringtones Mobilefun

Ringtones Mobilefun

Most of the people will be working or a student. In that case the natural question that will arise in the minds of the many people is whether having a ringtone is a professional thing or not. Almost all of them are having a cell phone in this world. Everyone likes to have their favorite ringtones in their cell.

Ringtones-box csengődallamok

Ringtones-box csengődallamok

This page contains MP3 Ringtones for free download. MP3 Ringtones is the sound made by a cellular phone to specify an incoming call. All most phones can download Mp3 ringtones using PC synchronization software or Internet. The latest Mobile Phones with Mp3 Ringtones capabilities are realistic sounds for incoming call.

Tuti menü