Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csengőhangok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szavazás - Zenetér [5. oldal]
részletek »

Csengőhangok képes leírás: Szavazás - Zenetér [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: csengohangok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Szavazás a legjobb hátlapra

Szavazás a legjobb hátlapra

Nemrég fellebbentettük a fátylat az első 'mobilarénás' telefonról, ami az LG Optimus GT540 lesz. Attól lesz a 'mienk', hogy ez a széria lesz az első Optimus, amelyen már a 2.1-es OS fog futni, s telepakoljuk olyan extrákkal, amik hozzánk köthetőek. Videók, háttérképek, RSS, könyvjelző, csengőhang is lesz benne, de ami talán a legfontosabb, hogy egyedi hátlapot fog kapni a telefon.

Szeretnél csengőhangot?

Szeretnél csengőhangot?

Számos csengőhang készítő program lelhető fel az interneten, viszont a nagy részük fizetős, vagy korlátozott demó verzió. Ismerkedjünk meg egy ingyenes megoldással, amely nem igényel telepítést és több operációs rendszer alatt is működik.

T-Mobile hangok

T-Mobile hangok

Teljes polifonikus kínálatunk megtekintéséhez küldje a POLI kódot díjmentesen SMS-ben a 17123-ra! * A Yamtalk segítségével a mobilodon msn-ezhetsz. Jelentkezz be a mob.yamtalk.com-on és máris cseveghetsz internetes barátaiddal. Emellett hetente 4 csengőhangot kapsz. Ez a fizetett előfizetéses szolgáltatás határozatlan ideig tart, és végleges feliratkozásod után azonnal indul. A feliratkozásod véglegessé válik, amint azt megkapjuk.

Telo MP3 hangok

Telo MP3 hangok

Béla kért tőlünk egy egyedi, saját ízlés szerint készült ingyen MP3 technó csengőhangot. Kívánsága szerint a technó csengőhang 45 mp lett, és dobok, szinti és és speciális effektusok kerültek ebbe a technó csengőhangba. Az eredményt itt hallgathatjátok meg és tölthetitek le - teljesen ingyen.

TextBoy

TextBoy

Többszólamú csengőhangnál és színes háttérképnél küldd el a kiválasztott csengőhang vagy színes háttérkép számát, valamint mobilod típusának első két betűjét is. Ne fizess sokat! Lépj be a TextBoy Klubba és minden sokkal olcsóbban tölthetsz le!

Töltsd le kedvenc csengőhangod

Töltsd le kedvenc csengőhangod

Ingyenes csengőhang letöltési lehetőség. Rengeteg külföldi csengőhang közül válogathatsz. Csengőhanggyüjtemény direkt linkekkel a letöltéshez. A mai programajánlat segítségével bármilyen audio-fájlból készíthetünk csengőhangot, legyen az kedvenc zene, vagy rokon, barát beszédhangja, állathangok, online-rádió, stb. A szoftver használata könnyű és kényelmes a beépített audio-szerkesztővel, felvevővel és konvertálóval. Az elkészült csengőhangot azonnal fel is tölthetjük mobiltelefonunkra egyenesen a programból. Holnap reggel kilenc óráig ingyenesen letölthető a teljes verzió.

Valódi csengőhangok

Valódi csengőhangok

Nincs más dolgod, csak küldd a kiválasztott szám címe alatt látható kódot SMS-ben a 1785-ös számra! (Figyelj a szóközre a 'zene' és a kódszám közt!) A szolgáltatás ára 400 Ft+áfa. Aktív WAP hozzáférés szükséges! Válaszként SMS-ben kapsz egy WAP linket, melyre kattintva letöltheted a csengőhangot. Támogatott készülékek listájához kattints ide. Ha letöltésed nem sikerült hívd az oldalon lévő ügyfélszolgálati telefonszámot.

Vanabi dallamok

Vanabi dallamok

A Vanabi egy Vodafone, T-Mobile és Pannon előfizetők számára elérhető előfizetéses szolgáltatás. A szolgáltatás aktiválásával polifónikus csengőhangok, realtone csengőhangok, videó csengőhangok, hangeffektek, háttérképek, animációk, telefon témák és JAVA játékok tölthetőek le a mobilodra.

Vicces csengőhangok

Vicces csengőhangok

A weboldal célja, saját készítésű vicces mobilcsengőhangok közzététele bárki számára ingyen. Nem kívánunk szerzői joggal védett csengőhangokat közzéteni. Kizárólag saját, vagy mások által készített egyedi csengőhangokat tölthetsz le teljesen ingyen.Folyamatosan frissülő mobil csengőhangok több kategóriában. Mp3 csengőhangok, viccescsengőhangok,polifónikus csengőhangok,sms csengőhangok,ébresztő hangok. Ha fizetni akarsz a vicces mp3 és polifónikus csengőhangok letöltéséért, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

Hirdetés
Vodafone: 56 százalékkal nőtt a profit

Vodafone: 56 százalékkal nőtt a profit

A világ legnagyobb mobilszolgáltatója, a brit Vodafone kedden 7,542 milliárd fontos adózott eredményt jelentett az üzleti éve szeptemberrel zárult első feléről, 56 százalékkal többet az egy évvel korábbi 4,82 milliárd fontnál.

Webpancs

Webpancs

Az oldal ingyen csengőhangok és ingyen letölthető polifónikus és mp3 csengőhangok linkjeit tartalmazza. Minden itt elérhető tartalom más weboldalra hivatkozik, mi nem tároljuk, nem forgalmazzuk a csengőhangokat! A felsorolt csengőhangokat tekintsd linkgyűjteménynek!

Zeneletöltéskereső

Zeneletöltéskereső

Rengeteg csengőhang közül válogathatsz és természetesen ingyen le is tölteted. Mobilra csengőhangok és képek letölthetők ingyen. Tényleg ingyen letölthető minden! Ezen az oldalon a magyarországi mobil tartalom szolgáltatók kínálatából találsz egy nagyszerű válogatást.

Zenemagazin

Zenemagazin

A csengőhangok az utóbbi évtizedben hatalmas fejlődésen mentek át. Az egyszerű hangoktól eljutottunk az egyszólamú dallamokig, majd a polifonikus csengőhangokon át egészen a mai modern mp3 csengőhangokig. Ma már szinte percek alatt állíthatunk elő telefonunkra különböző csengéseket, így semmi sem lehet akadálya annak, hogy készülékünk kedvenc zenénkkel vagy idézetünkkel figyelmeztessen minket a bejövő hívásra.

Zenetér

Zenetér

Az mp3 vagy wma zenék, zenei etűdök, 50 - 100 másodperces instrumentális zenei változatok. A zene stílusát az írásmód ( vastag: dinamikus, normál: közepes, döntött: melankolikus ) jellemzi. Az mp3 vagy wma progresszív zenék, instrumentális zenék otthoni meghallgatásra ingyenesen letölthetők, más honlapon történő felhasználásuk, valamint másodlagos vagy üzleti jellegű felhasználásuk nem engedélyezett.

Tuti menü