Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobiltelefon Hírek képes leírás - Csengőhangok.tlap.hu
részletek »

Mobiltelefon Hírek - Csengőhangok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csengohangok.tlap.hu » Mobiltelefon Hírek
Keresés
Találatok száma - 15 db
3 az 1-ben

3 az 1-ben

A mobiltartalmak adásvétele manapság az egyik legjobb üzlet a Földön - üröm az örömben, hogy a kiszemelt, egyedi csengőhang a legtöbb esetben bizony nem adja magát ingyen. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen a szolgáltató ebből él, ráadásul a felhasznált dalok után jogdíjat kell fizetni.

A jövő: kulcs helyett mobiltelefon

A jövő: kulcs helyett mobiltelefon

A most indított teszt azt vizsgálja, hogy a telefonokba épített NFC technológia milyen lehetőségeket rejt magában, mennyire egyszerű vagy bonyolult használni. A stockholmi Clarion Hotelben a svéd Assa Abloy AB, az elektronikus zárak piacvezető vállalata a héten távközlési cégek közreműködésével (köztük van a TeliaSonera is) elindított egy pilot projektet, melynek keretében a kiválasztott vendégek mobiltelefonjukkal nyithatják-zárhatják szobáikat.

A kamerás telefonok legújabb királyai

A kamerás telefonok legújabb királyai

A Japán mobiltelefon piac rendszerint megelőzi az európait, melynek ékes bizonyítékai az új NTT DoCoMo készülékek, melyekhez képest az európai kamerás mobilok elég szerény képességekkel rendelkeznek. Az LG új L-03C modellje, 12 megapixeles CCD érzékelővel valamint 3x optikai zoom képes Pentax optikával rendelkezik. A készülék természetesen Xenon vakut is kapott és 720p minőségű video felvételre képes. Maga a telefon kialakítása inkább hasonlít egy kompakt fényképezőgépre, ám ez mindössze egy tudatos design fogás, hiszen az L-03C egy valódi telefonról beszélünk annak minden szükséges funkcionalitásával és maximálisan 5.7 Mbps letöltési és 2 Mbps feltöltési sebességgel.

A Panasonic visszatér a mobilpiacra

A Panasonic visszatér a mobilpiacra

A neves japán gyártó igen komoly lépésre határozta el magát - hamarosan újra találkozhatunk majd Panasonic mobilokkal. A Panasonic mobiltelefonok jó néhány éven keresztül jelen voltak a hazai kereskedések polcain, aztán 2006-ban született egy döntés, mely szerint a vállalat felhagy a mobilok gyártásával. Egész pontosan az történt, hogy a Panasonic kivonult a világpiacról, és mobiljait csakis a számára hazai, japán piacra tartogatta.

Apple mobil tesztek

Apple mobil tesztek

Az Apple mobil tesztek áttanulmányozásával a felhasználók még azelőtt informálódhatnak a választott Apple mobiltelefon előnyös tulajdonságiról és hátrányairól, hogy a vonatkozó Apple mobiltelefont ténylegesen megvásárolnák. Reményeink szerint a Apple mobil tesztek által egyre több felhasználó válik elégedetté majd a megvett Apple mobiltelefonnal.

Durván lecsúszott a Nokia

Durván lecsúszott a Nokia

Négyszázmillió mobiltelefont adtak el 2010 harmadik negyedévében, de a kereslet növekedéséből nem az ismert márkanevek profitáltak, hanem a statisztika 'egyéb' kategóriájába tartozó, kevésbé ismert ázsiai gyártók.

Google Docs immár okostelefonokon is

Google Docs immár okostelefonokon is

A keresőcég eddigi nagy hiányzója vált elérhetővé két mobiltelefon platformon, ám első körben némi korlátozással jelenik meg a rendszer - azt sem tudni, hogy a további operációs rendszerek mikor csatlakoznak. A hivatalos Google Mobile Blog bejegyzéséből tájékozódhattunk a napokban arról, hogy a népszerű webes szolgáltatás ezúttal az Android és az iOS mobil operációs rendszeren is elérhetővé válik, ami mindenképpen fontos előrelépést jelent, még akkor is, ha komoly korlátokkal érkezik a megoldás.

iPhone javítás

iPhone javítás

Profi csapat veszi kezelésbe iPhone készüléked, és szoftverfrissítést, javítást, külső belső sérülések eltüntetését is vállaljuk, méghozzá előre megbeszélt áron, garnaciával. Budapest egyik legnagyobb mac szervize várja a látogatókat. Kérjen ajánlatot, és egyből megkapja a választ. Ingyenes segítséget is nyújtunk.

Mobiltelefon háromszáz forintért

Mobiltelefon háromszáz forintért

Már háromszáz forintnak megfelelő valutáért is lehet mobiltelefont vásárolni külföldön, s ez nem más, mint az Alcatel készüléke, az OT-209. Az Alcatel OT-209 a világ alighanem legolcsóbb mobiltelefonja. A piaci verseny és a technika fejlődése lehetővé teszi, hogy egy egyszerű készüléket megérje ilyen potom összegért is árusítani.

Hirdetés
Mobiltelefon már nyolcvan éve is volt

Mobiltelefon már nyolcvan éve is volt

Lehet, hogy volt mobiltelefon már nyolcvan évvel ezelőtt is: Charlie Chaplin A cirkusz című filmjének premierjéről készült egy reklámfilm, s ebben egy idős hölgy szakasztott úgy néz ki, mint aki mobiltelefonon beszél....

Mobiltelefonos időutazó bukkant fel

Mobiltelefonos időutazó bukkant fel

Charlie Chaplin egy 1928-as filmjének, A cirkusznak egy extrákkal teli DVD-jén feltűnik egy feketeruhás nő, aki úgy tesz, mintha mobilon telefonálna. Ez elég volt ahhoz, hogy sokan arra gondoljanak, időutazó bukkant fel a 82 évvel ezelőtt forgatott moziban.

Modern mobilos átverések

Modern mobilos átverések

Egyre több olyan tartalom és ajánlat érhető el mobiltelefonon keresztül (játék, képek, videók, chatszobák, blogok), ahol a hasznos, érdekes, szórakoztató szolgáltatások között a kiskorú felhasználók nem kívánt tartalmakkal, a szülők pedig nem kívánt költségekkel szembesülhetnek. - Éppen ezért fontos, hogy a megfelelő, tudatos mobiltelefon használat alapvető szabályaival a T-Mobile előfizetői is tisztában legyenek - figyelmeztet Balla Kálmán, a Magyar Telekom kommunikációs szakértője.

Nokia tovább tuningolja az N8 kameráját

Nokia tovább tuningolja az N8 kameráját

Nem túlzás azt állítani, hogy jelen pillanatban a piacon kapható összes mobiltelefon közül a Nokia N8 rendelkezik a legprofibb kamerával, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne csiszolgatni rajta még egy kicsit. Damian Dinning az az ember, akinél vélhetően senki sem tud többet a Nokia N8 digitális fényképezőgép moduljáról, lévén, hogy ő vezette és vezeti az ezzel kapcsolatos fejlesztéseket. Dinning a napokban azt nyilatkozta, hogy az N8 piacra kerülésével nem ér véget a készülék kamerájának fejlesztése: bár részleteket nem kívánt elárulni, annyit azért elmondott, hogy a felhasználói visszajelzésekre alapozva a jövőben is várhatók még fejlesztések e tekintetben.

Szavazás a legjobb hátlapra

Szavazás a legjobb hátlapra

Nemrég fellebbentettük a fátylat az első 'mobilarénás' telefonról, ami az LG Optimus GT540 lesz. Attól lesz a 'mienk', hogy ez a széria lesz az első Optimus, amelyen már a 2.1-es OS fog futni, s telepakoljuk olyan extrákkal, amik hozzánk köthetőek. Videók, háttérképek, RSS, könyvjelző, csengőhang is lesz benne, de ami talán a legfontosabb, hogy egyedi hátlapot fog kapni a telefon.

Vodafone: 56 százalékkal nőtt a profit

Vodafone: 56 százalékkal nőtt a profit

A világ legnagyobb mobilszolgáltatója, a brit Vodafone kedden 7,542 milliárd fontos adózott eredményt jelentett az üzleti éve szeptemberrel zárult első feléről, 56 százalékkal többet az egy évvel korábbi 4,82 milliárd fontnál.

Tuti menü